Over Esprit Libre en mijzelf

Mijn naam is Nicole Blaauboer-Vroege.

De afgelopen 19 jaar ben ik met plezier werkzaam geweest in de financiële sector. De afgelopen jaren ben ik me meer gaan verdiepen in coaching. Ik wilde mensen verder kunnen helpen met hun loopbaan of hun leven.

Ik heb de opleidingen Coaching Basics en Master Coach gevolgd en afgerond bij het Europees Instituut, een dochter van de Baak. Inmiddels ben ik assistent-trainer bij het Europees Instituut bij de Coaching Basics opleiding. Hierbij geven wij de modules Effectief Communiceren en Effectief Functioneren.

In mijn praktijk kom ik veel coachees tegen met stress- en burn-out klachten. Derhalve heb ik de opleiding Werkstress, burn-out en overspanning (oplossingsgericht coachen) gevolgd bij het RINO.

Als geen ander weet ik dat het hoofd veel keuzes kan goedpraten, waar het lichaam op een heldere manier kan terug geven dat de keuze niet goed voelt. Een lichaam liegt niet en geeft signalen af dat iets niet klopt. Eerst heel subtiel, daarna steeds duidelijker. Bij de behandeling van stress- en burn-out klachten zitten veel coachees in hun hoofd en hebben ze vaak amper contact met hun lichaam. Het lichaam heeft allang signalen afgegeven dat iemand het rustiger aan moet doen, maar het hoofd geeft aan dat “opgeven voor watjes is”. Om coachees weer in contact te brengen met hun lichaam, heb ik bij de jaartraining “Werken met lichaamstaal” van de Alchemist gevolgd.  

Momenteel ben ik verbonden aan de Nyenrode Business Universiteit als studie coach voor de (Master) accountancy studenten.

Esprit Libre is gevestigd in Haarlem. Ik werk op afspraak en kan ook op locatie (bijvoorbeeld een bedrijf) werken. Wil je kijken of we een klik hebben en of ik iets voor je kan betekenen dan kunnen we een (betaald) intakegesprek houden, eventueel gevolgd door een coachingstraject. Gemiddeld hebben we vijf tot acht sessies nodig om een coachdoel te bereiken.

Tarieven zijn op aanvraag verkrijgbaar.

 

Geef een reactie